KONYA / KARATAY - Çumralıoğlu Vakfı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Selçuk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından okulumuzda sağlık taraması yapıldı.

Mrt

EKİP 42 proje kapsamında öğrencilerimizin okumaya ilgilerini artırmak amacıyla her hafta yenilenen "Kayıp Sayfa Aranıyor!" etkinliği düzenliyoruz.

Şbt

Asırlar boyunca memleketimize ve bütün İslam alemine sayısız ilim ve irfan erleri armağan eden Konya´mızın son asırda yetiştirdiği mümtaz şahsiyetlerden birisi olan Hacı Veyiszade Mustafa Kurucu Hocaefendi´nin fotoğrafları okulumuz salonunda sergilendi.

Ock

Mehmet Zahid Kotku Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci annaleri, ilimizdeki Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret ettiler.

Ock

Okulumuz son sinif ogrencileri  Necmeddin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nde tanitim gezisinde.

Ara

Mehmet Zahid Kotku Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri yaptıkları aktiviteler ile biraz olsun engellileri anlamaya ve onların sorunlarını kavramaya çalıştılar.

Okul idareci ve öğretmenlerimiz tarafından dekanlık ziyareti yapıldı.

Mrt

Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Projesi  (EKİP42)  kapsamında Mehmet Zahid Kotku Anadolu İmam Hatip Lisesinde, 25/03/2016 tarihinde, öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Yazar Duran ÇETİN ile imza ve söyleşi programı yapıldı.