KONYA / KARATAY - Çumralıoğlu Vakfı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Karatay İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün hazırladığı Din Hizmetleri Uzmanı Oğuzhan KARA'nin Ümmet Bilinci ve Kudüs isimli söyleşisi okulumuzda gerçekleşti.

Ock

Öğrencilerimize bağımlılıkla mücadele kapsamında ‘’ bağımlılık yapan maddeler ve Korunma yolları’’ konulu seminer çalışması yapıldı. Seminerde Teknoloji bağımlılığı, Tütün bağımlılığı, Alkol Bağımlılığı ve uyuşturucu madde bağımlılığı hakkında bilgi verildi. Bağımlılık yapan maddelerden korunma konusunda öğrencilere farkındalık kazandırıldı.

Ara

Öğrencilerimiz Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ecdatın İzinde Projesi kapsamında rehberler eşliğinde İstanbul gezisine katıldılar.Emegi geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi Dini musiki programı öğrencileri okulumuz öğrencilerine konser verdiler.Emegi geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Ekm

Okul aile birliği toplantımızı gerçekleştirdik.Katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Bekir TEKKAYMAZ hocamızın konuşmacı olarak katıldıgı 'İlk Kıblemiz' konulu program duzenlendi.Program Kur'anı Kerim tilaveti ve okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Mehmet Akif Işkıncı'nın konuşmasıyla basladi.

TEKKAYMAZ geçmişten günümüze Kudüs ve Mescidi Aksa'nın öneminden bahsetti.Programda duygu dolu anlar yaşandı.Okunulan Yasin ve Fetih surelerinin duası okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Seyit Mehmet YALÇIN tarafından yapıldı. Okul Müdürü Eşref ÖZDEMİR tarafından Bekir TEKKAYMAZ 'a plaket takdim edildi.

Ekm

İmam Hatip Okullarının kuruluş yıl dönümü nedeniyle okulumuzda program düzenlendi. Program Kur'an tilaveti ile başladı.Okulumuz öğretmenlerinden Mustafa Fevzi Yeşil'in açılış konuşması ile devam etti .Daha sonra programımıza konuşmacı olarak katılan Galip bilgili hocamız İmam Hatip Okulları'nın kurulması ve tarihçesi hakkında söyleşi yaptı.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Bekir TEKKAYMAZ hocamızın konuşmacı olarak katılacağı "İlk Kıblemiz Mescid-i Aksa" isimli söyleşiye davetlisiniz.

Ekm

'Bu dünyada olup bitmiş şeylerin olup bitmemesi için ne yapıyorsun?' sorusuyla çıkıldı yola.. Endülüs Okuma Projesinde okulumuz da yerini aldı. Gayretimiz, okur yetiştirmek...Proje sorumlumuz İHL Meslek Dersleri öğretmeni Büşra KAÇAR 'a teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz tarafından düzenlenen Mevlid Kandili programında duygu dolu anlar yaşandı.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzun ögretmenleri ve ögrencilerinin hazırladığı kandil programlarına tesrifleriniz bekleriz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı  ögretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Haz

Kıymetli öğrencilerimiz, her sınav yeni bir başlangıçtır. Güzel başlangıçlar yapmanız temennisiyle... TYT ve AYT sınavlarında başarılar dileriz.

Haz

Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) girecek olan  öğrencilere başarılar dileriz.

May

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte Konya Bilim Merkezi gezisi yapıldı. Özellikle bilimsel gelişmelere ilgi duyan öğrencilerimiz ve DYK kurslarımıza katılan öğrencilerimize hem tanıtıcı hem de eğlenceli bir gezi oldu.