KONYA / KARATAY - Çumralıoğlu Vakfı Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okul tanıtım yaptığımız ortaokullar :

Mehmetçik İmam Hatip Ortaokulu

Tatlıcak Ortaokulu

Nermin Agah Erdinç Topak Ortaokulu

Şehit Üsteğmen Mehmet Düzenli İmam Hatip Ortaokulu

Gevher Nesibe Hatun İmam Hatip Ortaokulu

Kurtuluş Ortaokulu

Saraçoğlu İmam Hatip Ortaokulu

Gevher Nesibe Hatun İmam Hatip Ortaokulu

Karatay Hürriyet Ortaokulu

Uluırmak Hürriyet İHO

Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu

May

Bizim okulumuz projesi kapsamında Atiker yazılım işbirliğiyle Bulur tabanlı yazılım eğitimi yapıldı. Atiker yazılım yönetim kuruluna ve semineri veren mühendislere teşekkür ederiz. Ayrıca Teknofest Proje Gurubumuzun çalışmaları sergilendi.

Okul tanıtımlarımız devam ediyor.Bugün

Karatay Ortaokulu

Fetihkent mam Hatip Ortaokulu

İstiklal Ortaokulu

Akabeİmam Hatip Ortaokulu

Prof.Dr Fuat Sezgin Ortaokulu

Okullarımız idareci ve öğretmenlerimizle ziyaret edildi. 8 sınıf öğrencilerimiz için hazırlanan Çanta not defteri kalem broşür ve kitap ayracı takdim edildi. Misafirperverlikleri için kıymetli okul müdürlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 11. sınıf öğrencilerimiz idareci ve öğretmenlerimizle İstanbul gezisine katıldılar.Emegi geçen herkese teşekkür ederiz.

Okul tanıtımlarımız başladı. Bugün

Karatay Belediyesi İmam Hatip Ortaokulu

Yaşar Doğu İmam Hatip Ortaokulu

Yaşar Doğu Ortaokulu

Mehmet Bayır İmam Hatip Ortaokulu

Abdülhamid Han Ortaokulu

May

Okul Temelli Mesleki Gelişim Programı kapsamında okulumuz öğretmenlerine yönelik Olumlu Düşünme ve Protokol Kuralları seminerleri düzenlendi. İki hafta arayla 3+3 altı gün süren seminerimizde bir toplantımızı da eğitim liderliğinden konuştuk. Nurettin Topçu'nun, Türkiye'nin Maarif Davası kitabını tahlil etmeye çalıştık. Çok verimli geçti. Serpil ASLAN hocamıza ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

May

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü işbirliğiyle okulumuz öğrencileri “Camilerde Mihrap ve Minberde Gençler Var” projesi kapsamında hutbe okudu ve  Cuma Namazını kıldırdı.

Nis

Ramazan ayı iyilikerde seferberlik ayıdır. Okulumuz Çumralıoğlu Vakfı AİHL'de öğretmenleri ile, öğrenci ve velileri ile bir aile gibidir. Bu duygulardan hareketle ramazan ayında öğretmen, öğrenci ve velilerimiz ile hep birlikte okul idaremiz ve öğretmenimiz İrfan Kapçı öcülüğünde "Ramazan Sandığı" oluşturuldu. Önceki aylarda maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilerimize bu fondan her ay mutad yardım yapılıyordu. Ramazan ayında bu öğrencilerimize ilve başka öğrencilerimize de yapıldı. Ayrıca bu sandıktan depremin ilk günlerinde depremzede kardeşlerimize acil ihtiyaç ve gıda yardımları yapıldı. Yine depremde zarar gören kardeş okulumuz Kahramanmaraş Göksun AİHL'ye öğretmenlerimiz ve velilerimizden toplanan bağışlar gönderildi.

Nis

Öğrencilerimize başarı, verimli ders çalışma yöntemleri, motivasyon, zaman kullanımı,sınav kaygısı gibi konularda okulumuz Rehber Öğretmeni Arif Demirtaş tarafından özellikle son sınıf öğrencilerimize zaman zaman seminerler verilmektedir.

Nis

Okulumuzun uygun alanlarına kütüphane, oyun odaları, bekleme yerleri satranç, mangala, masa tenisi v.b. gibi oyunlar oynanmaktadır. Öğrencilerimizin boş vakitlerini değerlendirebilecekleri ve her an ulaşabilecekleri oyun alanları oluşturulmuştur.

Nis

Kadir geceniz mübarek olsun. Bu mübarek gecede dualarınızın kabul olması dileğiyle...

Nis

Çumralıoğlu Vakfı AİHL ailesi olarak farklı ortamlarda buluşuyoruz. Son olarak iftar programı buluşmamız oldu.On bir ayın sultanı Ramazanda anılarimiza güzel bir gün daha ekledik. Hem güzel bir iftar oldu hem sohbet ettik hem de tecrübeli öğretmenlerimizin tecrübelerinden istifade ettik.

Mrt

MSÜ sınavına girecek öğrencilerimize başarılar dileriz .

Mrt

Okul kütüphanemiz oldukça zengin ve öğrencilerimiz için her daim açık. Özellikle teneffüslerde, öğle aralarında, boş derslerde ve öğleden sonra ders bitiminden sonra isteyen her öğrenci kütüphanemizden faydalanabiliyor. Öğretmenlerimiz de hem kitap okumayı hem de kütüphanede vakit geçirmeyi öğrencilerimize sürekli tavsiye ediyorlar. Okuma gurupları, kitap gurupları oluşturup takip ediyorlar.