T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / KARATAY - Çumralıoğlu Vakfı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

İslam Kültür ve Medeniyet dersi kapsamında 12. Sınıf öğrencilerine kültür gezisi düzenlendi.

Karatay Medresesi

Alaeddin Keykubat Camii ve Alaaddin Kümbeti

Darül Mülk Sergi Sarayı

Taş Bina

Mrt

Çumralıoğlu Vakfı AİHL ailesi olarak okul personeli ve öğrencileri ile toplu iftar programı icra ettik. Başta Okul Müdürümüz Eşref ÖZDEMİR ve değerli idarecilerimize, Okul Aile Birliği Başkanımız Özkan Ceyran'a, programda emek veren katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.. Birlikte nice iftarlara

19Ramazan1445

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Zaferin anlamı, milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğini gösteriyor.

Bu destansı zaferin temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Çanakkale şehitlerimizi minnetle anmaktayız.

.

Programda emeği geçen değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

14 Mart Pi günü okulumuz matematik öğretmenleri ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan çeşitli etinliklerle kutlandı.

Mrt

Ramazan'ın gelişiyle okulumuzda süslediğimiz Ramazan sokağımız emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Mrt

Bugün, bir milletin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığını anlatan İstiklal Marşı'mızın 12 Mart 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bağımsızlık sembolü olarak kabul edilişinin yıldönümünüdür. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle milli birlik ve beraberliği ruhumuzun en derinlerinde hissettiğimiz bu özel günde okulumuzda Mehmet Akif Ersoy'u, kahraman ordumuzu, bütün şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mehmet Akif Ersoy yaşanılan mücadelenin zorluğunu "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın." diyerek ifade etmiş ve bu marşı Aziz Türk Milletine armağan etmiştir.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Geçmişten geleceğe kurduğumuz bir köprü gibi adeta sokağımız.Yaşadığı döneme ve sonrasına iz bırakmış bilim insanları, alimler, futbolcular, düşünürler ve siyasileri yad ettiğimiz iz bırakanlar köşemiz...

Türk İslam tarihinde önemli şahsiyetleri tanıdığımız köşemiz...

Kudüsü , Mescidi Aksa 'yı tanıdığımız köşemiz...

Doğum gününde andığımız Cemil Meriç' in Köşesi...

Ock

Bakanlığımızın 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı biterken, okulumuzun son haftasında öğrencilerimizin okula güzel bir veda ile göndermek amacıyla "Dönem Sonu Faaliyet Planı” çerçevesinde ilk gün etkinlikleri tamamlanmıştır. Her Sınıf düzeyinde bilgi yarışmaları düzenlenmiştir. Öğrencilerimizin hem eğlenip hem de öğrendiği verimli bir gün olmuştur. Ayrıca günün sonunda farkli spor dallarında sportif faaliyetlerde yapılmıştır. Emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan kandil programımız...

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen mesleki yarışmalar kapsamında İmam hatip liseler arası Genç Nida Hafızlık yarışmasında okulumuz Çumralıoğlu Vakfı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Abdullah Berektar birinci olmuştur. Afyonkarahisar da yapılacak olan Bölge yarışmasında ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Karatay İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün hazırladığı Din Hizmetleri Uzmanı Oğuzhan KARA'nin Ümmet Bilinci ve Kudüs isimli söyleşisi okulumuzda gerçekleşti.

Ock

Öğrencilerimize bağımlılıkla mücadele kapsamında ‘’ bağımlılık yapan maddeler ve Korunma yolları’’ konulu seminer çalışması yapıldı. Seminerde Teknoloji bağımlılığı, Tütün bağımlılığı, Alkol Bağımlılığı ve uyuşturucu madde bağımlılığı hakkında bilgi verildi. Bağımlılık yapan maddelerden korunma konusunda öğrencilere farkındalık kazandırıldı.

Ara

Öğrencilerimiz Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ecdatın İzinde Projesi kapsamında rehberler eşliğinde İstanbul gezisine katıldılar.Emegi geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi Dini musiki programı öğrencileri okulumuz öğrencilerine konser verdiler.Emegi geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Ekm

Okul aile birliği toplantımızı gerçekleştirdik.Katılan velilerimize teşekkür ederiz.